Ten Hag moet vrezen: Man United opent gesprekken met twee kandidaten

26 mei 2024, 18:32
Foto: © Imago

Manchester United heeft gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van Thomas Frank en Mauricio Pochettino, zo weet The Telegraph. De club moet nog een definitieve knoop doorhakken over het lot van Erik ten Hag, maar is dus wel al aan het rondkijken voor potentiële opvolgers.

Ten Hag won zondag de FA Cup ten koste van Manchester City, maar dat was wellicht zijn laatste wedstrijd als trainer van Manchester United. Een teleurstellende achtste plaats in de Premier League luidt mogelijk zijn ontslag in. Komende week zullen de beleidsbepalers zich in een seizoensevaluatie buigen over het trainersvraagstuk.

Artikel gaat verder onder video

Eerder werd al duidelijk dat Manchester United heeft gesproken met vertegenwoordigers van Ipswich Town-trainer Kieran McKenna en met vertegenwoordigers van Thomas Tuchel, die vertrekt bij Bayern München. Inmiddels kunnen dus ook Frank en Pochettino worden toegevoegd aan de lijst van kandidaten met wie (indirect) is gesproken. Frank is al zes jaar werkzaam bij Brentford, terwijl Pochettino dinsdag vertrok bij Chelsea.

McKenna en Frank zouden bij Chelsea ook op de kandidatenlijst staan om Pochettino op te volgen. Bovendien wordt McKenna ook in verband gebracht met Brighton & Hove Albion. Zaterdag zei Ten Hag dat hij niet weet of zijn toekomst bij Manchester United ligt, maar dat hij zichzelf wel de juiste man voor de functie vindt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Twijfels bij Engelse media over Ten Hag: 'Hij herinnerde ons aan wat hij in zijn mars heeft'

Volgens Engelse media heeft Erik ten Hag door het winnen van de FA Cup (1-2 winst op Manchester City) laten zien wat voor succes hij kan behalen met een fit team.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ten Hag krijgt bij ontslag 10 miljoen Euro mee, zo slecht heeft hij niet gedaan en ach er zijn in de ED voor tijdelijk genoeg clubs waar hij als coach terecht kan toch ?

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel veel goede clubs

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen