Hugo Borst doet opvallende claim en weet waarom Wijnaldum bij Oranje zit

24 juni 2024, 14:39   Bijgewerkt: 24 juni 2024, 14:46
Foto: © Imago/ESPN

Hugo Borst heeft vernomen waarom Georginio Wijnaldum er bij het Nederlands elftal zo goed op staat. Dat Ronald Koeman besloot de aanvallende middenvelder mee te nemen naar het EK in Duitsland, heeft volgens Borst ook iets te maken met de aanvoerder van het Nederlands elftal: Virgil van Dijk.

In de Hard Gras podcast gaat de journalist in op Wijnaldum, die in het shirt van het Nederlands elftal ook de nodige minuten mag maken op dit EK: "Ik hoor nog wel eens wat. Ik denk dat Van Dijk erg hecht aan Wijnaldum en Koeman is heel goed met Van Dijk. Hiërarchisch is dat bepaald, ja", doelt Borst op het selecteren van de routinier. De journalist twijfelt aan de capaciteiten van Wijnaldum en is niet de enige: "Ik sprak ook met Emile Schelvis over Wijnaldum en die vond dat er in zijn tijd bij AS Roma al sleet op Wijnaldum zat."

Artikel gaat verder onder video

"Het is altijd een buitgewoon aardige jongen geweest, maar op een gegeven moment is het wel op", zegt Borst tot slot over de middenvelder van het Nederlands elftal. Er is in Nederland veel kritiek geweest op het selecteren van Wijnaldum, waardoor zijn invalbeurten bij supporters van het Nederlands elftal zo nu en dan voor grote verbazing zorgen.

Het is niet de eerste keer dat Borst kritisch kijkt naar Wijnaldum, want eerder liet de columnist al weten het belachelijk te vinden dat Koeman de aanvallende middenvelder had geselecteerd voor het Nederlands elftal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Nou jah in 't voordeel van wijnaldum dan.. Hij is nog niet helemaal op.. Dit toernooi moet er nog bij.. Ik heb ook geen idee of ze in dubai of waar hij dan ook speelt uberhaubr wel kunnen voetballen..

Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Hugo Borst denkt dit en denkt dat, maar dan zijn het dus nog geen feiten lijkt me. Soort journalistiek via de glazen bol om te scoren

Spartaaaa
Link gekopieerd!
  28
  + 1
avatar

Klopt toch ook gewoon. Wijnaldum komt zoveel te kort. Schandalig dat Koeman hem heeft geselecteerd. Je kan ver komen met dit team maar je mist een goede coach. Depay Simons Dumfries en Wijnaldum komen allemaal te kort op dit moment.

Goku
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Spartaaaa, volledig mee eens

Ron@home
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ik vind Virgil van Dijk ook niet best, De Vrij niet, Veerman niet, Malen niet, Depay niet, eigenlijk vind ik onze keeper nog de enige die me meevalt...

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Onzichtbaar en te oud.

Laurens1
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Schreef al eerder dat Wijnaldum iets van Koeman moet weten, anders neem je opa niet mee! van Dijk wil graag de zwarte band in tact houden, dit gegeven was al jaren terug met Seedorf en Davids

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen