Jeroen Stekelenburg: speler van Oranje ontwijkt mixed zone na blamage tegen Oostenrijk

25 juni 2024, 23:40
Foto: © NOS

Voor Joey Veerman eindigde de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3) in een regelrechte ramp. De middenvelder speelde een belabberde eerste helft en werd al na een half uur gewisseld. Na afloop ontweek de PSV-middenvelder de mixed zone, zo meldt Jeroen Stekelenburg bij Studio Fußball.

“We kregen een beeld te zien dat hij de tribune opging naar zijn familie, en hij is niet meer langs de pers gekomen. Vaak zijn we daar natuurlijk wel kritisch op, maar in dit geval snap ik het wel”, zegt de journalist van de NOS. “Hij is ontzettend teleurgesteld en ging op dat moment even doen wat nog veel belangrijker is dan voetbal: even naar zijn vrouw en zijn nog hartstikke jonge kindje”, gaat hij verder.

Artikel gaat verder onder video

“We spreken hem in de aankomende dagen wel weer een keer, maar soms zitten er van die dagen tussen dat ik er ook wel echt begrip voor heb, dat hij de mixed zone even heeft overgeslagen”, sluit Stekelenburg af. Veerman werd dus al na een half uur gewisseld voor Xavi Simons. Ook na de wissel kon Oranje niet imponeren. Ondanks dat het twee keer terugkwam van een achterstand, verloor het met 2-3 en eindigt het als nummer drie in Groep D.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Is denk ik wel te begrijpen dat hij even niet zit te wachten op de gebruikelijke vragen en opmerkingen. Maar wat is er aan de hand met deze man? Je kan uiteraard een keer slecht spelen, maar over en bal struikelen en veel de bal inleveren, maar dit was toch wel exceptioneel. En niet alleen deze wedstrijd. Hij staat juist bekend om zijn bal vastheid en nauwkeurigheid, is dit dan alleen maar het niet kunnen omgaan met de druk ?

Laurens1
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Onze paling ging janken bij zijn ouders. Och zijn moeder was zo trots op onzer opper paling! Zie haar nog op tv oreren over haar paling, lachwekkend gewoon. JC zou zeggen ieder nadeel heb een voordeel; de Europese belangstelling is nu ook weg, kan mooi zijn carrière afsluiten in Eindhoven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen