Kylian Mbappé loopt na eindsignaal van Nederland - Frankrijk meteen op Oranje-speler af

21 juni 2024, 23:05
Foto: © NOS

Kylian Mbappé kwam vrijdagavond vanwege een gebroken neus niet in actie tijdens de EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk (0-0). De Franse vedette stond desalniettemin volop in de spotlights en liep na het laatste fluitsignaal meteen op een oude bekende van Oranje af.

Nadat het laatste fluitsignaal in Leipzig had geklonken, liep Mbappé het veld op. Hij had eerst een kort onderonsje met bondscoach Ronald Koeman van Oranje en wendde zich vervolgens tot Georginio Wijnaldum.

Artikel gaat verder onder video

Mbappé en Wijnaldum kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Paris Saint-Germain, van 2021 tot en met 2023. De twee omhelsden elkaar innig, Mbappé streelde met zijn rechterhand over het haar van Wijnaldum en de twee spraken breedlachend met elkaar.

© NOS

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen