Van der Vaart wijst zeer opvallende zondebok aan tijdens Nederland - IJsland

10 juni 2024, 21:43
Foto: © NOS

Xavi Simons maakte weliswaar het enige doelpunt in de eerste helft van Nederland – Ijsland, maar is Rafael van der Vaart niet bijster enthousiast over de aanvaller. Afgezien van de goal in de 23ste minuut heeft Simons volgens de analist van de NOS weinig laten zien.

Simons heeft weinig goede interlands gespeeld, waardoor Van der Vaart vooraf al hoopte dat hij ditmaal wel beslissend kon zijn. “Dit had ik wel gehoopt. Voor de rest heeft hij weinig goed gedaan. Dit is wel even lekker, maar ik vond hem voor de rest ook niet beter gaan spelen daarna. Er moet echt wel een schepje bovenop aan zijn kant.”

Artikel gaat verder onder video

Pierre van Hooijdonk stipt wel een positief punt aan. “Het enige wat hij wel goed doet: hij komt heel vaak naar binnen, waardoor er veel ruimte voor Dumfries komt, die daar geweldig gebruik van maakt.” Dumfries gaf de assist op Simons bij de 1-0. “Hij speelt weer op z’n Dumfries’. Het is ongelooflijk.”

Volg de oefenwedstrijd tussen Nederland en IJsland in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik vrees toch ook dat Xavi wel eens het kind van de rekening zou kunnen worden in het basiselftal. Als Frimpong in 2 wedstrijden al meer laat zien dan Xavi in al zijn interlands tot nu toe. Zowel op links (Gakpo), rechts ( Frimpong / Malen en op "10" ( Reijnders/Wijnaldum) zijn er betere aanvallers beschikbaar en gretiger. En dat ruimte geven aan Dumfries is met een gerichte training vlot aan te leren.

HANCKO
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Eens met vd Vaart. Was ook echt het enige en wie zou deze niet scoren? Dat moest er nog bijkomen zeg..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen