Nederlands elftal arriveert bij hotel, Valentijn Driessen schaamt zich kapot: ‘Wat een idioterie'

9 juli 2024, 22:02   Bijgewerkt: 10 juli 2024, 16:02
Foto: © De Telegraaf

'Het Nederlands elftal is dinsdagavond rond half tien ’s avonds gearriveerd bij het spelershotel in Dortmund, zo blijkt uit een livestream van De Telegraaf via YouTube. Te zien is dat Oranje met liefst twee bussen aankomt bij het Radisson Blu hotel. Valentijn Driessen vindt het bijzonder overdreven dat zijn werkgever deze beelden live moet uitzenden.

Om 20.20 uur vertrok het vliegtuig met spelers en stafleden van het Nederlands elftal vanuit Wolfsburg. Eén uur en tien minuten later kwam Oranje aan bij het spelershotel. “Als je dit toch ziet… wat een pandemonium…”, begint Driessen als hij de aankomst ziet. “Het zijn twee bussen, zitten de reserves in die achterste bus?”, vraagt Pim Sedee zich af.

Artikel gaat verder onder video

“Waar gaat dit over, wat een idioterie. Ik denk dat daar de stafleden inzitten”, gaat Driessen, die een aantal politiemotoren rondom de bus ziet rijden, verder. Vervolgens is te zien dat de spelers van Oranje om en om het hotel betreden. "Als ik in die bus zou zitten, zou ik ons uitlachen! Dit gaat helemaal nergens over; een bus filmen die aankomt. Dit is geen landsbelang, of wel?", sluit hij af.

Woensdagavond staat de halve finale van het EK op het programma tegen Engeland.

Volg alle ontwikkelingen in de aanloop naar Nederland - Engeland in ons liveblog!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van de Ven valt stil na geschiedenisvraag van Brit: perszaal barst in lachen uit

Micky van de Ven krijgt onbedoeld de lachers op zijn hand na een vraag van een Britse journalist.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Bwoah.. Driessen is aan 't foeteren in een camera.. Wat is niet goed jonge? Vanavond is halve finale.. Iedereen met een oranje shirt heeft op z'n minst sex of een date.. Ik voel me goed.. Koeman doet 't goed.. De bus is prachtig.. Tis pas allemaal shit al er verloren is.. Na penalties ofzo.. Hopelijk komt 't niet zover.. Maar zowel schrijf dan minsten 10 berichten hoe slecht ze waren.. Maar nu is nog niks verloren.. We hebben in principe al zwaar gewonnen.. Tonight we gone be anti england ole ole

Zomer23
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Als Valentijn Driessen geen kritiek meer heeft op alles en iedereen dan zal hij wel z’n tijd gehad hebben. Dit is z’n image geworden!

TT
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Diessen heeft volledig gelijk ,in wat voor wereld zijn we belandt. Een verwend stel voetballers die door de tv media opgeklopt worden als helden van de natie Voetbal om niet aan te gluren tegen B landen, inmiddels Nederland ook een B elftal dat met gunstig verloop van tegenstanders zo ver is gekomen. Veel plezier met de carnavals optocht vanavond en men zal met een portie geluk wel doorkomen dan kunnen we zondag aan de oranje tompoucen met de finale beginnen. En maandag een boottocht toe met zweetbandjes van die misselijke Depaay. Veel succes nepsupporters ,want winnen daar gaat het om toch.

Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Kritiek hebben, maar er dan zelf ook waarschijnlijk staan om van de in zijn ogen idioterie verslag te doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen