'BMG' komt net tekort bij Dinamo Kiev

29 augustus 2012, 22:53   Bijgewerkt: 29 augustus 2012, 23:39

Borussia Mönchengladbach moest in Oekraïne een 3-1 achterstand tegen Dinamo Kiev goedmaken om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De Duitsers kwamen nog akelig dicht bij, maar het werd uiteindelijk 1-2.

Lang bleef het 0-0 in Kiev, maar Mönchengladbach kreeg hulp van de thuisclub. Yevhen Khacheridi kopte na zeventig minuten een vrije trap in eigen doel (0-1). De Duitsers, met Luuk de Jong en Roel Brouwers in de basis, mochten weer hopen op een stunt. En die hoop werd alleen maar groter toen Juan Fernando Arango acht minuten later een corner binnen knikte. Een derde treffer bleef echter uit. Op de counter zorgde Brown Ideye met een fraaie boogbal zelfs nog voor 1-2.

Celtic mag voor het eerst sinds het seizoen 2008/2009 weer deelnemen aan de groepsfase van het miljoenenbal. Nadat de Schotten in Zweden al met 2-0 hadden gewonnen van Helsingborg, deden ze dat in eigen huis ook. Gary Hooper en Victor Wanyama scoorden. Bij de gasten uit Zweden bleef Rachid Bouaouzan op de bank.

CFR Cluj 1907 schaarde zich ook in het hoofdtoernooi. De Roemenen legden vorige week al een stevige basis door in Zwitserland met 2-1 te winnen bij FC Basel en maakten het karwei voor eigen publiek af. Door een goal in de twintigste minuut van Pantelis Kapetanos werd het 1-0. Alexander Frei liet het na om het weer spannend te maken. De geroutineerde aanvaller miste kort voor de doelwissel een strafschop.

OSC Lille kwalificeerde zich na verlenging ten koste van FC Kopenhagen. Beide ploegen wonnen de thuiswedstrijd met 1-0 en dus moest er in Frankrijk verlengd worden. Tulio de Melo maakte in de 105e minuut het beslissende doelpunt: 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen