Pedersen: "Was bij Groningen de kop van Jut"

27 december 2012, 19:32

Tegen AA Gent maakte Nicklas Pedersen woensdag alweer zijn zevende doelpunt van het seizoen. Dat is een record voor de spits van KV Mechelen, want in zijn periode bij FC Groningen kwam hij nooit verder dan zes treffers in één voetbaljaargang. Bij Mechelen voelt hij zich veel meer op zijn gemak dan bij Groningen, zegt de Deen.

"Na een slecht seizoen bij FC Groningen ben ik blij dat ik eindelijk weer mijn speelvreugde teruggevonden heb", zegt Pedersen in Het Nieuwsblad. "Vorig seizoen was ik bij het minste foutje kop van Jut. En als je angst moet hebben om fouten te maken, ga je er ook effectief maken. Nu wordt een slechte pass of een mislukte actie me meteen vergeven. Dat is het grote verschil met mijn periode bij Groningen."

Door zijn goede spel wordt in België al gespeculeerd over een transfer van Pedersen naar een grotere club, maar volgens de Deen is daar geen sprake van. "De fans kunnen gerust zijn, ik ga niet weg. Ik speel amper drie maanden op niveau. Veel te weinig om al een transfer te claimen. Ik wil een heel seizoen op niveau presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen