Juventus verliest weer punten, Lazio profiteert

13 januari 2013, 16:59   Bijgewerkt: 13 januari 2013, 17:28

De voorsprong van koploper Juventus in de Italiaanse Serie A is verder geslonken. De regerend landskampioen verloor op bezoek bij Parma dure punten (1-1), terwijl concurrenten Lazio Roma en Napoli wél de volle winst pakten.

Tegen Parma kwam Juventus voor de tweede competitiewedstrijd op rij niet tot winst, na de verrassende 1-2 thuisnederlaag tegen laagvlieger Sampdoria van vorig weekend. Spelmaker Andrea Pirlo zette de landskampioen nog wel op het juiste spoor, maar Nicola Sansone bracht de thuisploeg in het laatste kwartier langszij.

Lazio profiteerde optimaal van de remise van Juventus. De nummer twee van de ranglijst had het voor eigen publiek lang lastig met Atalanta, maar won uiteindelijk met 2-0. Sergio Floccari opende halverwege de tweede helft de score, een eigen doelpunt van Davide Brivio zorgde voor de definitieve beslissing in de wedstrijd. Het verschil tussen Lazio en Juventus op de ranglijst is nu nog maar drie punten.

Napoli nestelde zich weer op de derde plaats. Het won thuis met 3-0 van Palermo en verwees Inter, dat zaterdag al gewonnen had van Pescara, terug naar plek vier.

Fiorentina, de nummer vijf van de ranglijst, had een slechte dag. De ploeg uit Florence verloor de uitwedstrijd tegen Udinese met 3-1. Bij de thuisploeg was Antonio Di Natale met twee doelpunten, waarvan één vanaf elf meter, de grote man.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen