Karelse: "Ellende begon bij vertrek Van Hooijdonk"

10 mei 2006, 09:52

Interim-trainer John Karelse, die NAC deze week wist te behouden voor de Eredivisie, heeft fors uitgehaald naar zijn voorganger Cees Lok. Volgens Karelse raakte NAC in een neerwaartse spiraal vanaf het moment dat Lok besloot om Van Hooijdonk weg te sturen. 

"Ik heb nooit begrepen waarom hij moest vertrekken", zegt Karelse in het Algemeen Dagblad over het vertrek van de lange spits. "Toen Pierre vertrok, was de hiërarchie in de kleedkamer zoek. Iedereen dacht iets te vertellen te hebben. De spelersgroep viel uit elkaar. Aan de ene kant had je de jongeren en aan de andere kant de routiniers. Koos Waslander en ik zijn de laatste weken alleen maar bezig geweest met de vraag hoe iedereen weer respect voor elkaar moest krijgen."

Volgens Karelse was de sfeer in de spelersgroep om te snijden. "Als een speler bijvoorbeeld een andere aanwijzing gaf, dan was er meteen een weerwoord. Over de kleinste dingen ontstond een discussie. Ik werd er niet goed van. Gelukkig liepen de spelers de laatste twee wedstrijden wél voor elkaar", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen