Van de Looi: "Fans tevreden naar huis"

10 februari 2013, 09:20   Bijgewerkt: 10 februari 2013, 11:18

Door twee benutte strafschoppen van Genero Zeefuik won FC Groningen zaterdag met 2-1 van RKC Waalwijk. Trainer Erwin van de Looi, die de geschorste Robert Maaskant verving, sprak na afloop op de clubwebsite van een 'mooie avond'.

"We hadden ons voorgenomen vol druk te beginnen en balbezit te houden", zei hij. "Dat laatste lukte niet echt. We verloren te snel de bal en daardoor werd het ‘heen en weer’-voetbal. We maakten één fout en daaruit ontstond de penalty. Daarvan schrok de ploeg even, maar rechtte daarna goed de rug. Er kwam een goede reactie en het publiek bleef achter de ploeg staan. We kregen zelfs een penalty mee en die benutten we ook. Vanaf dat moment vond ik ons team de betere ploeg.”

"In de rust hebben we Oluwafemi Ajilore en Rasmus Lindgren iets meer laten 'uitzakken' op het middenveld. En dat pakte goed uit. Door een grote fout van Ajilore moest Kees Kwakman nog een keer redding brengen, maar daarna was het wachten op onze goal. De vrije trap van Rasmus Lindgren was al een doelpunt, maar die werd niet geconstateerd. Uiteindelijk scoorden we nogmaals uit een strafschop. Ik ben trots dat de ploeg zich heeft terug geknokt. Na de pauze was het bij vlagen goed. Het is een mooie avond geweest en ik denk dat de fans tevreden naar huis zijn gegaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen