Bookmakers zien PSV, Ajax en Feyenoord winnen

Ger
15 februari 2013, 16:17   Bijgewerkt: 15 februari 2013, 16:35

Voor de bookmakers van Unibet is het niet de vraag óf PSV zaterdag thuis gaat winnen van FC Utrecht, maar hoe hoog de Eindhovense zege zal uitvallen. Met een quotering van 1,23 is de lijstaanvoerder de huizenhoge favoriet. Bij een overwinning van FC Utrecht keert Unibet liefst elf keer de inzet uit.

Ajax liet in de vorige speelronde de kans liggen om PSV tot één punt te naderen. De regerend landskampioen gaat zondag op bezoek bij RKC Waalwijk. De bookmakers verwachten niet dat Ajax (1,50) opnieuw punten laat liggen. Mocht het toch tot een zege voor RKC komen, dan is iedere ingezette euro 6,10 waard.

Feyenoord, de winnaar van vorig weekend, speelt een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Met een quotering van 1,72 rekent Unibet op een nieuwe driepunter van de Rotterdammers. FC Twente (1,17) zal volgens de bookmaker voor eigen publiek tegen Willem II (12,50) de eerste overwinning van dit jaar behalen.

Vitesse, dat de titelaspiraties de voorbije weken flinke deuken heeft zien oplopen, ontvangt FC Groningen. De ambitieuze Arnhemmers (1,62) verlaten het veld als winnaar, zo denkt Unibet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen