Koeman: "Juiste agressie ontbrak bij Feyenoord"

Ger
5 april 2013, 22:58

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord is allerminst tevreden over het optreden van zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo (1-0). Pas na zeventig minuten hielp Graziano Pellè de Rotterdamse titelkandidaat aan de winst. 

"Het was heel erg matig. Het leek wel of de ploeg heel erg geschrokken was van de nederlaag vorige week bij Heerenveen. Er zaten zoveel misverstanden, zoveel twijfel ook in ons spel", aldus Koeman. Evenals vorige week in Friesland, klaagde de oefenmeester over de instelling bij zijn spelers. "We misten de juiste agressie. Elke tweede bal, zeker in de eerste helft, was voor VVV. Ik kan me voorstellen dat de teleurstelling groot is bij die ploeg. Ze hebben een paar heel grote kansen gemist, mede door prima reddingen van onze doelman Erwin Mulder."

"Pellè maakte een fantastische goal, maar hij speelde niet goed. Ik kan wel mooie verhalen gaan houden, maar dat heeft geen zin", verzucht Koeman. "Qua resultaat hebben we een signaal gegeven aan de andere ploegen bovenin, qua uitvoering niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen