FC Groningen droomt van terugkeer Robben

Ger
2 mei 2013, 15:51

Hans Nijland hoopt dat Arjen Robben zijn loopbaan over enkele seizoenen wil afsluiten bij FC Groningen. De algemeen directeur van de huidige nummer acht van de Eredivisie is enorm trots op de prestaties van de aanvaller bij Bayern München, die woensdag de score opende in de Champions League-return tegen FC Barcelona.

"Hij is een exponent van onze jeugdopleiding. Dat straalt zeker af op onze club en we kunnen daar met recht trots op zijn", zegt Nijland in gesprek met het ANP. "Het is mijn droom om hem hier ooit terug te halen. Hij is met zijn 29 jaar nu op zijn top en moet voorlopig nog op het allerhoogste niveau spelen, maar het zou geweldig zijn als hij daarna bij ons komt afbouwen."

Nijland heeft de afgelopen jaren een goede band met de vleugelspeler opgebouwd. "Als hij in Nederland is, komt hij ook altijd een wedstrijd kijken. Dat gebeurt zo'n twee tot drie keer per jaar. Ook zijn ouders komen hier vaak. Hij stuurt mij ook als een van de eersten een sms'je als we een spannende wedstrijd hebben gewonnen. Dat gebeurde nogal eens dit seizoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen