Tadic rekent met Twente op plek in top drie

20 oktober 2013, 12:52

FC Twente-smaakmaker Dusan Tadic baalde zaterdag van het puntverlies van de Tukkers in de thuiswedstrijd tegen landskampioen Ajax (1-1). De Serviër vond dat de koploper uit Enschede meer verdiende.

"We hadden voor rust totaal de controle", aldus Tadic tegen NUsport. "In de tweede helft lieten we het initiatief meer aan Ajax, maar toen hadden we in de counter toch nog de tweede en derde treffer kunnen maken. Blij kan ik dus niet zijn met het gelijkspel. Met alle respect voor Ajax, maar ik had in deze wedstrijd een zege verwacht."

Twente werd voorafgaand aan het seizoen niet bestempeld als titelkandidaat, maar na tien speelronden gaat de ploeg nog altijd aan de leiding. Tadic heeft het liever niet over het kampioenschap. "Ik zal eerlijk zeggen waarom niet. Vorig jaar dacht ik aan het begin van het seizoen écht dat we kampioen zouden worden. Maar mede door blessures kwam al snel de klad erin. Ik wil dat onheil niet opnieuw over ons afroepen."

"Het is gewoon erg moeilijk om een heel seizoen hetzelfde niveau te halen. Maar wanneer iedereen fit blijft, dan kunnen we zeker bij de eerste twee of drie ploegen eindigen. Ajax en PSV zijn daarvoor onze voornaamste concurrenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen