Fraaie goals helpen Fulham langs Crystal Palace

Ger
21 oktober 2013, 23:02   Bijgewerkt: 21 oktober 2013, 23:38

Manager Martin Jol heeft met Fulham weer wat lucht gekregen in de Premier League. Bij de rentree van Maarten Stekelenburg wonnen de Londenaren maandagavond met ruime cijfers op het veld van stadgenoot Crystal Palace: 1-4.

De thuisploeg kwam door een kopbal van Adrian Mariappa nog wel snel op voorsprong. Met een weergaloze treffer bracht Pajtim Kasami de stand weer in evenwicht. De jonge Zwitser nam de bal in volle vaart aan op de borst en volleerde het speeltuig vervolgens schitterend in het doel. Steve Sidwell hielp Fulham op slag van rust aan de 1-2. Ook de uithaal van de middenvelder was een extra herhaling waard.

De ploeg van Jol liet het na rust niet meer spannend worden. Uit een hoekschop van Bryan Ruiz zorgde Dimitar Berbatov na vijftig minuten spelen voor de 1-3. Niet veel later was het opnieuw raak uit een corner van de voormalig aanvaller van FC Twente. Deze keer haalde Philippe Senderos de trekker over. Door de overwinning heeft Fulham de aansluiting met de middenmoot gevonden in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen