Kritische Koeman: "Waren niet goed genoeg"

31 oktober 2013, 08:48

Feyenoord won woensdagavond in de eigen Kuip met 3-0 van HSV Hoek, in het kader van de KNVB Beker. De uitslag wordt door velen als mager beschouwd, waaronder door Ronald Koeman, de coach van de Rotterdammers. Koeman vond dat Hoek zich kranig weerde, maar was niet al te positief over zijn eigen elftal.

Koeman was niet tevreden over het spel van zijn ploeg, en ook niet over het uiteindelijke resultaat: "Iedereen had een grotere uitslag willen zien. Maar daarvoor waren we zelf niet goed genoeg voor de goal en we hebben niet echt heel veel kansen gecrëerd. Eigenlijk vallen de eerste twee goals nog vrij gelukkig", zo concludeert Koeman tegen FOX Sports.

De Rotterdamse coach zag dat Hoek er alles aan deed om een grote uitslag te voorkomen: "Zij hebben goed verdedigd. Voor een amateurclub, met alle respect, zijn ze tot het einde fysiek goed mee blijven doen. Dat is een compliment aan hun. En hun doelman heeft het ook zeer goed gedaan. Hij heeft er veel uitgehouden, maar aan de andere kant waren we tot Mitchell te Vrede erin kwam zelf niet scherp voor de goal. Spitsen moeten dat wel zijn en Te Vrede had dat meer dan Armenteros", aldus Koeman, die klaarblijkelijk vond dat de Anderlecht-huurling niet echt kon imponeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen