De Jonge: "Ajax net zo aanpakken als Feyenoord"

22 november 2013, 14:51   Bijgewerkt: 22 november 2013, 15:13

Heracles Almelo-trainer Jan de Jonge hoopt op bezoek bij Ajax een goed resultaat te boeken. Voor het duel met de Amsterdammers bereidt de Almelose ploeg zich voor op dezelfde manier als tegen Feyenoord-uit, een duel dat met 1-2 werd gewonnen.

"We moeten onze eigen dingen goed doen en vasthouden aan het fundament. Het zou raar zijn om voor een wedstrijd tegen Ajax ineens van alles te veranderen. Als het dan onverhoopt mis gaat, heb je geen houvast meer", legde de coach uit op de officiële clubwebsite. Daarbij verwees hij naar het duel met Groningen van twee weken geleden. "Je ziet dat we constant bezig zijn om de wedstrijd proberen te winnen. Vervolgens krijgen we een goal tegen, en is het afgelopen. Daarna liepen we onszelf in ons enthousiasme voorbij. Dat moeten we voorkomen."

De Jonge mist wel een handvol spelers. Hoewel Jason Davidson en Thomas Bruns zonder blessures terugkeerden van hun internationale verplichtingen, missen Aleksei Kangaskolkka (voet), Milano Koenders (knie), Mike te Wierik (kuitbeen), Leon van Dijk (knie) en Dario Vujicevic (voet en bovenbeen). De oefenmeester hoopt dat Koenders in de winterstop terugkeert, bij de andere spelers wordt verwacht dat zij volgende week terugkeren op het trainingsveld. Voor Bart Schenkeveld is door de afwezigheid van Te Wierik en Van Dijk een basisplaats weggelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen