Boeiend duel tussen Spurs en United eindigt onbeslist

1 december 2013, 14:50   Bijgewerkt: 1 december 2013, 16:39

Zowel Tottenham Hotspur als Manchester United heeft zondagmiddag niet kunnen aanhaken bij de top van de Engelse Premier League. Op White Hart Lane eindigde het onderlinge duel tussen beide grootmachten in 2-2. United, dat het zonder Robin van Persie (liesblessure) moest stellen, kwam tweemaal op gelijke hoogte dankzij Wayne Rooney.

Tottenham, dat in de vorige drie duels niet tot scoren wist te komen, had weinig kansen nodig om de score te openen tegen United. Kyle Walker knalde de Spurs na ruim een kwartier op voorsprong, nadat zijn vrije trap door de United-muur heen ging en doelman David De Gea te machtig was. Tottenham kreeg na de openingstreffer nog een aantal goede kansen, maar zoals de voetbalwet bepaalt scoort juist de tegenstander, als je zelf de kansen onbenut laat. Wayne Rooney profiteerde van een enorme fout van Walker.

Na de theepauze gingen de Spurs op jacht naar de voorsprong. Deze kwam er na tien munten spelen, toen Sandro de bal fantastisch in de kruising wist te jagen. De Gea stond aan de grond genageld. Lang kon de thuisploeg hier echter niet van genieten, aangezien Spurs-doelman Hugo Lloris aanvaller Danny Welbeck naar de grond haalde. Rooney wist raad met het buitenkansje en bracht United langszij.

Tottenham ging het meest dringend op zoek naar de winnende treffer, maar ook United bleef gevaarlijk voor het doel van Lloris opduiken. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor beide ploegen White Hart Lane met een punt verlieten en blijven steken op de achtste (United) en negende (Spurs) plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen