‘Ajax en Benfica naderen akkoord over Ola John’

6 januari 2014, 08:07

Het ligt in de lijn der verwachting dat Ola John de gelederen van Ajax zal komen versterken. De Amsterdammers naderen een akkoord met Benfica over een huurovereenkomst van de vleugelaanvaller. John staat er absoluut voor open om de stap naar Ajax te maken, zo meldt AD Sportwereld.

De 21-jarige buitenspeler zal de komende dagen een definitief besluit maken over zijn toekomst. De voormalig speler van FC Twente ziet het in ieder geval zitten om op huurbasis voor Ajax uit te komen. Goede prestaties in het shirt van Ajax zouden voor John namelijk kunnen leiden tot een plek in de WK-selectie van Oranje-bondscoach Louis van Gaal.

John, die in de zomer van 2012 voor een slordige negen miljoen euro in Portugal arriveerde, is bij Benfica op een zijspoor beland. De vleugelaanvaller wist uit te groeien tot een vaste basiskracht, maar zag zijn ontwikkeling gestagneerd worden, aangezien coach Jorge Jesus het huidige seizoen amper een beroep op hem doet. Zodoende lijkt een huurperiode in Amsterdam een goede oplossing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen