Dolend Man United nog altijd zonder Van Persie

10 januari 2014, 15:23

De rentree van Robin van Persie bij Manchester United laat nog even op zich wachten. De Nederlander moet ook de competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen Swansea City missen. Hij is nog altijd onvoldoende hersteld van een blessure aan zijn bovenbeen, liet coach David Moyes vrijdag weten.

Door zijn blessure staat Van Persie al sinds half december aan de kant. "We doen er alles aan om hem zo snel mogelijk terug te hebben. Maar het duurt nog wel even voordat hij hersteld is", zegt Moyes op de clubsite. Naast Van Persie is ook een andere aanvaller, Wayne Rooney, niet inzetbaar tegen Swansea. Hij kampt met een liesblessure. "Hopelijk is Wayne op tijd fit voor de wedstrijd tegen Chelsea", zegt Moyes. "Maar dat moeten we afwachten." De topper in de Premier League tegen Chelsea is over ruim een week, op 18 januari.

Voor Manchester United is het voetbaljaar 2014 rampzalig begonnen, met drie nederlagen op rij. In de competitie was Tottenham Hotspur te sterk, in de FA Cup en League Cup werd verloren van respectievelijk Swansea en Sunderland. De ploeg van coach David Moyes staat op een zevende plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen