Booy: "Ik vind dat wij inmiddels veel verder zijn"

7 februari 2014, 22:52   Bijgewerkt: 8 februari 2014, 01:29

Foeke Booy, trainer van Go Ahead Eagles, ziet de thuiswedstrijd tegen AZ van komende zaterdag met vertrouwen tegemoet. De Deventer club wist afgelopen week weliswaar niet te winnen van concurrenten NEC (1-1) en RKC Waalwijk (2-2), maar de oefenmeester haalde wel de positieve punten uit beide duels.

"We zijn twee keer de betere ploeg geweest, er is goed gevoetbald, hard gewerkt, er zijn een hoop kansen gecreëerd. Je moet alleen jezelf wel weten te belonen", aldus Booy op de website van Go Ahead Eagles.

Booy weet dat je in deze competitie ook een beetje mazzel moet hebben om overeind te blijven. "Als ik zie hoe PEC Zwolle drie wedstrijden achter elkaar alles mee heeft wat maar mee kan zitten, van een onterechte strafschop, via een bal over de lijn die een scheidsrechter niet opmerkt tot een onterechte rode kaart, ja, dan zie je dat het bij de ene meezit en bij de ander dat geluk ontbreekt", vervolgt Booy. "Het enige wat ik bij de laatste wedstrijden te klagen heb, is dat ik graag wat meer punten voor ons had gezien. Maar op onze inzet en ons spel is niet zoveel aan te merken, hoor. Dat is gewoon dik in orde. We hebben er alles aan gedaan. En uit de manier waarop we spelen, mogen we veel vertrouwen halen."

Eerder dit seizoen verloor Go Ahead kansloos met 3-0 van AZ. Booy: "In Alkmaar hebben zij terecht

gewonnen omdat ze grip hadden op het middenveld, maar ik vind dat wij inmiddels veel verder zijn, echt gegroeid zijn en dus ben ik zeer benieuwd hoe we er nu mee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen