Arteta: "Wenger nog nooit zo boos gezien"

10 februari 2014, 11:42

Arsenal beleefde zaterdag een verschrikkelijke middag op bezoek bij Liverpool (5-1). Op Anfield stond het na negentien minuten al 4-0 voor Liverpool, dat op alle vlakken sterker was. Reden genoeg voor trainer Arsene Wenger om tijdens de rust een donderspeech te houden.

Mikel Arteta kwam in 2011 bij Arsenal en zag de Franse oefenmeester nog nooit zo als zaterdag tijdens de pauze. "De trainer was helemaal van streek tijdens de rust", blikt de 31-jarige Spanjaard terug tegenover ESPN. "Dat was terecht omdat het niet goed genoeg was voor deze club. Ik had Wenger nog nooit zo boos gezien. We weten dat we moeten verbeteren en op een andere manier moeten spelen, omdat na negentien minuten met 4-0 achterstaan voelt als een car crash."

The Gunners gingen eerder dit seizoen ook al hard onderuit tegen Manchester City (6-3). Woensdag wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Manchester United, de ploeg waarvan Arsenal dit seizoen ook verloor. "We hebben twee grote crisissituaties achter de rug", doelt de middenvelder op de nederlagen tegen City en Liverpool. "Het verlies tegen Manchester United was van andere orde, maar deze twee zijn zwaar om te verwerken. We zullen woensdag een reactie moeten geven, want we kunnen het behaalde resultaat nu niet meer veranderen", aldus de spelverdeler, die met een benutte strafschop de eindstand op 5-1 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen