Mikel Arteta komt met kleine sneer naar Erik ten Hag

20 maart 2023, 12:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arsenal-trainer Mikel Arteta heeft na de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Crystal Palace een kleine steek onder water uitgedeeld aan Erik ten Hag. De trainer van Manchester United beweerde dat The Gunners maar weinig met blessures te maken hebben gehad. Daar zijn ze het in Londen totaal niet mee eens.

Na het laatste fluitsignaal kon Arteta het niet laten om daar toch even op terug te komen. "We moesten reageren en we hebben gesproken over spelers die dit seizoen een deel van het seizoen moeten missen", zei de Spaanse trainer tegen Sky Sports. "Gabriel Jesus was er vier maanden uit, Emile Smith Rowe was er 4,5 maand uit, Kiernan Tierney, Thomas Partey, Eddie Nketiah waren er 2,5 maand en nu zijn William Saliba en Takehiro Tomiyasu er niet bij."

Door blessures moesten andere spelers weer opstaan en dat deed onder meer Rob Holding, die Saliba verving in de verdediging. "We hebben die situaties overwonnen, Rob kwam vandaag (zondag, red.) binnen de lijn en was fantastisch", vertelde Arteta. "Iedereen moet uit een andere vaatje tappen om op het hetzelfde niveau te komen, dat is geen geheim. Er zijn momenten dat we veertien, vijftien spelers hebben, maar iedereen is bereid om te spelen en zijn lichaam op het spel te zetten en ik ben blij dat onze spelers dat graag doen."

Lees ook: 'Ten Hag en Klopp hebben weer dezelfde speler op het oog'

Arsenal staat op dit moment met één wedstrijd meer gespeeld eerste in de Premier League met acht punten voorsprong op Manchester City. Tegen Crystal Palace moesten de Londenaren zich herstellen van de nederlaag in de Europa League tegen Sporting Portugal van afgelopen donderdag. The Gunners deden dat en wonnen met 4-1 van hun stadgenoot. Hierdoor komt een kampioenschap wel heel dichtbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen