Vormer hoopt 'over langere periode de kans te krijgen'

17 maart 2014, 08:02

Ruud Vormer was de meest opvallende man bij Feyenoord in de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Voor het eerst sinds half december mocht de middenvelder in de basis beginnen, hij kreeg van Ronald Koeman de voorkeur boven Tonny Vilhena. Vormer beschaamde het vertrouwen van de coach niet, want hij brak de wedstrijd open met een fraaie vrije trap. De oud-speler van AZ en Roda krulde de bal in de kruising.

Het deed Vormer goed dat de vrije trap erin vloog, want hij oefent er veelvuldig op. "Ook gisteren vlogen ze er een paar keer goed in", zegt hij op Feyenoord.nl. "Dat is natuurlijk geen garantie dat ze er in de wedstrijd ook in gaan, maar het gaf wel vertrouwen. Even later maakte ik er bijna nog één, helaas vloog de bal toen net langs de verkeerde kant van de paal. Gelukkig maakte Lex even later alsnog 2-0, waarmee de wedstrijd beslist was. Op basis van de tweede helft, waarin we veel agressiever speelden dan voor rust, is dit een verdiende zege."

Vormer wist sinds zaterdag dat hij in de basis zou staan. "Daar was ik wel door verrast", geeft de middenvelder toe. "Met name omdat het team vorige week in Groningen (0-2 winst, red.) een goed resultaat had neergezet. Het zou mooi zijn als ik nu over een langere periode de kans krijg, al zal ik het vooral zelf moeten laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen