Mathijsen: "Liever tweede plek dan mee naar WK"

13 april 2014, 23:49

Joris Mathijsen had zondag een belangrijke aandeel in de 2-0 overwinning van Feyenoord op PSV. De verdediger maakte de 1-0. Het was pas zijn eerste doelpunt in het shirt van de Rotterdammers. "De jongens lachten er al om. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn eerste goal zou bewaren tot een belangrijk moment en dat was vandaag wel het geval" aldus Mathijsen na afloop tegenover RTV Rijnmond.

Volgens Mathijsen was de overwinning meer dan terecht. "We hadden bij rust misschien wel met 0-3 voor moeten staan, want Graziano kreeg twee geweldige kansen. Dan blijft PSV in de wedstrijd, totdat Daryl natuurlijk die wereldgoal maakt. Maar ik denk dat we vandaag gewoon heel goed hebben gespeeld."

Oranje-bondscoach Louis van Gaal zat zondag ook op de tribune, maar dat laat de routinier onbewogen. "Iedereen is bezig met het WK, maar ik heb dat allemaal al meegemaakt. Ik weet hoe mijn situatie daar is. Ik speel bij Feyenoord en ik vind het veel belangrijker om tweede te worden dan dat ik zelf naar het WK ga. Ik zie het wel en reken nergens meer op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen