Kruiswijk legt aanbieding Heerenveen naast zich neer

1 mei 2014, 11:30

Arnold Kruiswijk heeft nagedacht over de nieuwe (verlaagde) aanbieding van zijn werkgever sc Heerenveen en heeft besloten om dit voorstel naast zich neer te leggen. De verdediger heeft de voorkeur uitgesproken om te wachten op een andere club, zo meldt de Leeuwarder Courant. De zaakwaarnemer van Kruiswijk heeft het besluit woensdag kenbaar gemaakt aan Hans Vonk, manager voetbalzaken bij Heerenveen.

Ron Jans haalde Kruiswijk in 2010 naar Heerenveen, nadat de verdediger daarvoor in het shirt van FC Groningen, Anderlecht en Roda JC (op huurbasis) speelde. Onder Jans had Kruiswijk geen garantie op een basisplaats, maar in de equipe van coach Marco van Basten is de verdediger uitgegroeid tot een vaste waarde.

Overigens is er een flinke ontslagronde aan de gang bij de Friese club. Deze zou nodig zijn om financieel gezond te kunnen worden. Er wordt een operationeel verlies van 4,5 miljoen euro verwacht en daarom heeft de club besloten om zes werknemers, waaronder teammanager Herman van Dijk, te ontslaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen