Ferdinand ziet Van Gaal slagen op Old Trafford

Ger
15 mei 2014, 17:40

Rio Ferdinand verwacht dat Louis van Gaal het in verval geraakte Manchester United nieuwe successen kan bezorgen. De bondscoach van het Nederlands elftal wordt naar verwachting binnenkort officieel voorgesteld als nieuwe manager van de Engelse topclub.

"Hij heeft een sterke persoonlijkheid. Van Gaal weet wat hij wil en wijkt niet af van zijn lijn. Zo'n houding is noodzakelijk bij een club als United", stelt Ferdinand. Als Van Gaal op Old Trafford aan de slag gaat, zal de 35-jarige verdediger niet langer deel uitmaken van de selectie. De oud-international van Engeland maakte onlangs bekend te zullen vertrekken bij United. Hij was liefst twaalf seizoenen in dienst van de onttroonde kampioen van de Premier League.

Ferdinand neemt op korte termijn een beslissing over zijn voetbaltoekomst. "Ik heb nog niet veel tijd gehad. De komende dagen zal ik nadenken over mijn volgende stap. Ik voel me fit en gezond en ben klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik ben benieuwd wat de toekomst mij brengt." De routinier won met United zes landstitels, twee League Cups, één keer het toernooi om de Champions League en één keer de wereldbeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen