Real wint opwarmertje voor allesbepalende kraker

17 mei 2014, 18:05   Bijgewerkt: 17 mei 2014, 18:23

De wedstrijd tussen Real Madrid en RCD Espanyol was niet meer dan een opwarmertje voor de cruciale kampioenskraker van de later op de dag, maar De Koninklijke heeft het seizoen wel met een overwinning afgesloten. Het won in Bernabéu met 3-1 van de nummer dertien van de Primera División.

Gareth Bale vervulde een zeer belangrijke rol in de overwinning op Espanyol. De Welshman stond op bij de absentie van Cristiano Ronaldo - die in de warming-up uitviel vanwege een onduidelijke - en schoot de Madrilenen na ruim een uur spelen op voorsprong. Espanyol had weinig in de melk te brokkelen in de Spaanse hoofdstad en zag Alvaro Morata vlak voor tijd de marge verdubbelen: 2-0.

Toch maakte Real het zichzelf nog onnodig lastig. Pizzi zorgde van dicht bij voor de aansluitingstreffer en amper een minuut later kregen de bezoekers nog een aardige kans. De tweede goal van Morata stelde de zege echter veilig, waardoor Real niet alleen het seizoen goed afsluit, maar ook nog FC Barcelona voorbij gaat.

Barça treedt vanavond aan tegen koploper Atlético Madrid. Weten de Catalanen deze wedstrijd te winnen, dan gaat het niet alleen Real voorbij, maar dan gaan ze ook met het landskampioenschap aan de haal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen