Dijkhuizen ontmoet oude club Cambuur: "Bijzonder"

26 september 2014, 19:09

Marinus Dijkhuizen kruist komende zondag met 'zijn' Excelsior de degens met SC Cambuur, de club waar hij lang onder contract stond als speler. De trainer van de Kralingers denkt niet dat de sentimenten een rol zullen spelen in de wedstrijd, maar vindt het toch apart: "Voor de voorbereiding op het duel maakt het niet uit, maar natuurlijk is de wedstrijd tegen SC Cambuur voor mij bijzonder."

"Ik heb vier en half jaar bij Cambuur gevoetbald en ik heb daar mijn afscheid gehad, een heel mooi afscheid", geeft Dijkhuizen aan op de officiële website van Excelsior. "In die zin is het duel speciaal en ik krijg ook flink wat telefoontjes uit Leeuwarden voor interviews en kaartjes. Het is mooi dat de club het goed doet in de Eredivisie. Wat dat betreft hebben ze het prima voor elkaar bij Cambuur", vindt de keuzeheer van de promovendus uit Rotterdam.

Cambuur doet het dit seizoen uitstekend, maar ging vorige week met 4-0 ten onder tegen PSV. "Ik heb ze deze week twee keer gezien", stelt Dijkhuizen. "Het is een voetballende ploeg, die het publiek wil vermaken. Ze hebben wel een tikje gehad bij PSV. Voor ons is het zaak om deze thuiswedstrijd te winnen, ook omdat hierna een zware serie wacht, te beginnen met de uitwedstrijd tegen PSV", besluit de Excelsior-trainer.

Rick Kruijs keert terug, terwijl Ninos Gouriye een vraagteken is. Kevin Vermeulen is nog geblesseerd en Luigi Bruins is nog één wedstrijd geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen