Napoli op schot; vier op een rij voor winnend Lazio

26 oktober 2014, 21:15   Bijgewerkt: 27 oktober 2014, 00:12

Napoli heeft zondag in een doelpuntrijke wedstrijd afgerend met Hellas Verona: 6-2. Internazionale won juist met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. Lazio boekte de vierde overwinning op rij.

Napoli boekte in eigen huis een overtuigende overwinning op Hellas. Maar het waren de bezoekers die al na een minuut op voorsprong kwamen in Napels. Emil Hallfredsson was de doelpuntenmaker. Marek Hamsik boog de achterstand vervolgens hoogstpersoonlijk om in een voorsprong, alvorens Nicolas Lopez de stand in de tweede helft weer gelijk trok. De vreugde bij de bezoekers was echter maar van korte duur, want José Callejón bracht Napoli nog geen drie minuten later weer aan de leiding. Via Gonzalo Higuaín, die een hattrick maakte, liep het elftal van trainer Rafael Benítez vervolgens uit naar een ruime marge: 6-2.

Ook Inter wist zondag te winnen. Op bezoek bij Cesena zegevierden de Milanezen door een doelpunt van Mauro Icardi. De Argentijn benutte na een half uur een strafschop, die gegeven was nadat Cesena-doelman Nicola Leali de doorgebroken Rodrigo Palacio neerhaalde. De thuisclub moest bovendien met tien man verder, waardoor Inter in het restant van de wedstrijd vrij eenvoudig stand hield.

Met basisspeler Stefan de Vrij negentig minuten binnen de lijnen won Lazio met 2-1 van Torino. Een vrije trap van Lucas Biglia zorgde voor de 1-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft kwam Torino via Alexander Farnerud nog wel langszij, maar Miroslav Klose zorgde alsnog voor de driepunter voor de Romeinen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen