Achenteh voor het eerst geselecteerd voor Marokko

2 november 2014, 15:11

De eerste interland voor het Marokkaanse nationale elftal lonkt voor Rochdi Achenteh. De linkspoot van Vitesse komt bij zijn club steeds meer aan spelen toe en is door bondscoach Badou Zaki opgenomen in de selectie voor de oefeninterlands tegen Benin en Zimbabwe.

De 26-jarige Achenteh wacht nog op zijn eerste interland voor Marokko, maar was eerder al wel jeugdinternational van het Afrikaanse land. De Vitessenaar is opgeroepen als vervanger van Real Zaragoza-doelman Yassine Bounou, die moest afhaken wegens een spierblessure. "Ik had er wel op gehoopt na de stijgende lijn die ik de afgelopen weken heb laten zien", zegt Achenteh tegen de NOS.

"Met de kwaliteiten die ik heb, denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan ons elftal. De Afrika Cup is volgend jaar in ons land, dus daar hopen we goed te presteren. Ik ga mijn stinkende best doen", verzekert Achenteh, die met Zakaria Labyad (ook Vitesse). Karim El Ahmadi (Feyenoord), Oussama Assaidi (Stoke City) en Nordin Amrabat (Malaga CF) een aantal bekenden van de Eredivisie tegenkomt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen