Tadic gelooft in CL-voetbal: "Maar het wordt zwaar"

13 januari 2015, 15:25

Southampton maakt dit seizoen veel indruk, onder de vleugels van manager Ronald Koeman. Dusan Tadic, die zich afgelopen zondag in de kraker tegen Manchester United (0-1 winst) tot matchwinner kroonde, denkt dat The Saints hoge ogen kunnen blijven gooien.

Dankzij de mooie zege op Old Trafford staat Southampton op de derde plaats in de Premier League. Tadic, dit seizoen goed voor vier doelpunten, denkt dat de club van Koeman hier tot het einde van het seizoen kan blijven staan. "Het gevecht om de top vier zal spannend zijn. Als we onze goede vorm blijven houden, kan Champions League voetbal zomaar eens realiteit worden", sprak de Servische oud-speler van FC Twente en FC Groningen tegen het Servische Sportski Zurnal.

Het wordt een loodzware opgave, beseft Tadic wel. "Het wordt zwaar, omdat Manchester United en Arsenal zeer goede teams zijn. Ze zullen alles doen om ons te dwarsbomen, maar het is aan ons om hun aanvallen op ons af te weren", aldus de creatieveling. Komend weekend gaat Southampton op visite bij Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen