Go Ahead-spits flirt met topklasser: "Goed gesprek gehad"

12 april 2015 – Marnix Kolder is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer. De spits van Go Ahead Eagles heeft in Deventer een aflopend contract, dat formeel opgezegd is. Topklasser HHC Hardenberg staat te trappelen om hem over te nemen en Kolder staat daar niet onwelwillend tegenover, zegt hij bij RTV Oost.

Go Ahead-spits flirt met topklasser: "Goed gesprek gehad"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb oriënterend gesproken met HHC Hardenberg en heb een goed gesprek gehad, maar ik heb nog niet met Go Ahead gesproken en ook niet met andere clubs. Wel ben ik gebeld door andere amateurclubs, maar verder zie ik wel wat er op mijn pad komt", zei de 34-jarige aanvaller na het verloren duel met FC Twente. "Ik heb het betaald voetbal nog zeker niet uit mijn hoofd gezet want in principe ben ik fit en kan ik nog wel door."

Sinds 2011 staat Kolder onder contract bij Go Ahead Eagles, daarvoor speelde hij in het shirt van Veendam, VVV Venlo en FC Groningen. Dit seizoen scoorde de aanvaller drie keer in 25 competitiewedstrijden.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd