Cocu juicht deelname Arias aan Copa America toe

22 mei 2015, 10:10

Santiago Arias kwam de afgelopen maanden wegens blessureleed niet meer aan bod bij PSV, maar de rechtsachter is wel tijdig hersteld om komende zomer deel te nemen aan de Copa America. PSV-coach Phillip Cocu juicht het toe dat Arias het toernooi gaat spelen met de nationale ploeg van Colombia.

Arias werd sinds maart geteisterd door een vervelende voetblessure, maar is voldoende hersteld om zich volgende week te melden in Colombia. "Ik ben er zeker niet ongelukkig mee, als hij op de Copa America gaat spelen", geeft Cocu aan in De Telegraaf. "Hij heeft er zo lang uit gelegen, dat het goed is dat hij weer gaat spelen. Na zo'n toernooi verwacht ik hem op een goed niveau terug in Eindhoven", aldus de keuzeheer van PSV.

De rechtsback van PSV is onderdeel van de voorlopige selectie van Colombia voor de Copa America, maar het is nog niet zeker of hij tot de definitieve selectie zal behoren.

Met Jorrit Hendrix gaat het overigens de goede kant op. De middenvelder is herstellende van een buikspieroperatie, maar ligt op schema om fit aan de voorbereiding te kunnen starten. Hij traint langer door en begint ook nog eens eerder aan de nieuwe jaargang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen