Van der Werff: "Dacht absoluut niet aan volgend seizoen"

22 mei 2015 – Door de 1-2 thuisnederlaag tegen Vitesse in de play-offs om Europees voetbal lijkt PEC Zwolle zo goed als kansloos om nog een ticket voor de Europa League in de wacht te slepen. Desalniettemin gelooft men in Zwolle nog in een klein wonder.

Van der Werff: "Dacht absoluut niet aan volgend seizoen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We hebben nog alle kansen. We zullen alleen scherper moeten zijn", sprak verdediger Maikel van der Werff na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. Het was een raar duel voor de centrumverdediger, aangezien hij zijn nieuwe werkgever ontmoette. Uitgerekend Van der Werff was in de eerste helft verantwoordelijk voor de 1-0, hij was het eindstation van een goede aanval over meerdere schijven.

Van der Werff benaderde de wedstrijd als ieder ander duel, gaf hij aan. "Ik kreeg de bal na een geweldige pass van Jody Lukoki. Dan moet je één ding doen: schieten. Dan denk je helemaal niet aan volgend seizoen. Absoluut niet", verzekerde de centrumverdediger, die komende zondag in de Gelredome de return speelt met PEC Zwolle. Volgend seizoen speelt hij dus wekelijks in dat stadion.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd