'Van Gaal wil Sergio Ramos en Schweinsteiger halen'

22 juni 2015, 15:56

In Engeland maakt de geruchtenmolen overuren. In vrijwel alle media wordt gespeculeerd over mogelijke spectaculaire transfers en ook de BBC doet daar aan mee. De omroep maakt maandag melding van vermeende belangstelling van Manchester United in Sergio Ramos en Bastian Schweinsteiger.

Volgens de BBC staan de 30-jarige Schweinsteiger en de 29-jarige Ramos hoog op het verlanglijstje van manager Louis van Gaal. Ramos zou mogelijk worden betrokken in een ruil met doelman David de Gea, die in de belangstelling van Real Madrid staat. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2017. Hij kwam in 2005 over van Sevilla en speelde sindsdien 445 officiële wedstrijden voor de Spaanse topclub. In de gewonnen Champions League-finale tegen Atlético Madrid, vorig jaar, maakte hij in de slotfase de gelijkmaker.

Evenals Ramos speelt ook Schweinsteiger al jaren voor zijn huidige club, Bayern München. Hij doorliep de jeugdopleiding en speelde vervolgens nooit voor een andere ploeg. Hij is een oude bekende van Van Gaal, die tussen 2009 en 2011 de scepter zwaaide in Beieren. Schweinsteiger heeft een contract tot 2016.

Tot dusver is Memphis Depay de enige aankoop van Manchester United voor komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen