Villa bindt middenvelder Westwood voor vijf seizoenen

12 augustus 2015, 17:15

Aston Villa is erin geslaagd om een vaste waarde langer aan boord te houden. De club uit Birmingham heeft de samenwerking met Ashley Westwood met meerdere seizoenen verlengd, waardoor de middenvelder nog vijf jaar zal vastliggen op Villa Park.

De 25-jarige Westwood heeft woensdagmiddag zijn krabbel gezet onder zijn nieuwe contract bij Villa, dat dit zelf naar buiten gebracht heeft via de officiële clubwebsite. Mooi nieuws voor de Engelse club, die het komende vrijdag tegen Manchester United opneemt in de Premier League.

"Ik ben dolblij met dit nieuwe contract. Ik vind het mooi dat mijn toekomst bij Aston Villa ligt", zegt Westwood over zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb me hier altijd zeer welkom gevoeld en hoop dat ik de komende tijd veel hoogtepunten ga beleven", aldus de middenvelder, die in 2012 voor een kleine 3 miljoen euro werd overgenomen van League One-club Crewe.

Westwood kwam tot dusver tot 103 optredens voor Aston Villa, waaronder 29 in het afgelopen seizoen. Hij maakte onder meer zijn opwachting in de verloren FA Cup-finale tegen Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen