Becker: "Had Ajax al aangekund, maar volgend jaar zeker"

17 oktober 2015, 13:47

Sheraldo Becker is dit seizoen uitstekend bezig in de Eredivisie. De razendsnelle buitenspeler maakt indruk bij het prima presterende PEC Zwolle, waarvoor hij dit seizoen al drie keer scoorde. De Ajax-huurling heeft het naar zijn zin bij De Blauwvingers, maar kan ook niet wachten om zijn kunsten weer Amsterdam te vertonen.

Volgens Becker is de huurtransfer van Ajax naar PEC de juiste geweest voor hem. "Bij Ajax zou het dit seizoen weer moeilijk worden", beseft de aanvaller. "Hier bij PEC doe je gewoon je ding, moet alles eigenlijk uit jezelf komen. Ik ben echt een jongen die vrijheid nodig heeft. De straatvoetballer zit nog steeds in me. Ik moet op intuïtie kunnen spelen, dan ben ik op mijn best."

"Ik ben ouder, weet nu beter wat er komt kijken bij profvoetbal. Maar ik zal nooit een jongen zijn die alleen maar ja knikt. Als iemand de bal niet speelt, dan zeg ik daar wat van", vervolgt Becker bij VI. Het grote doel van de aanvaller blijft slagen bij Ajax. "Ik had het nu ook al aangekund, maar volgend jaar zeker. Geen probleem als Anwar El Ghazi blijft. Daarover hebben we het bij Jong Oranje al gehad. We kunnen allebei op rechts en links uit de voeten, dus daar komen we wel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen