Inter pakt draad van 1-0 overwinningen weer op

5 december 2015, 22:49   Bijgewerkt: 6 december 2015, 11:01

Internazionale is het met 1-0 winnen nog niet verleerd. De ploeg van trainer Roberto Mancini was Genoa zaterdag in het eigen Stadio Giuseppe Meazza met het kleinste verschil de baas. Adem Ljajic maakte na een uur spelen op fraaie wijze het enige doelpunt van de wedstrijd.

Internazionale won dit seizoen al zeven keer met 1-0 in de Serie A, maar zette in de afgelopen twee speelrondes een ander resultaat op het scorebord. Twee weken geleden werd voor eigen publiek met 4-0 gewonnen van promovendus Frosinone, een week later ging de kraker tegen Napoli met 2-1 verloren. Tegen Genoa pakte Inter haar oude gewoonte weer op.

Adem Ljajic was in de 59ste minuut verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De Serviër mocht op de linkerflank aanleggen voor een vrije trap en zag zijn inzet in één keer in het Genoa-doel vliegen. Inter had in de eerste helft veel balbezit, maar in de eindfase van de aanval ging het te vaak verkeerd. Dit leidde tot irritaties bij coach Roberto Mancini. In het laatste half uur gaf Inter de drie punten niet meer uit handen, al had het in de slotfase wel een man minder nadat Danilo D'Ambrosio in de 86ste minuut zijn tweede gele kaart had gekregen.

Inter neemt door de winst de koppositie over van Napoli, maar dat team speelt zondag nog uit tegen Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen