Groningen-coach Van de Looi: "Compliment aan Feyenoord"

Jw
13 december 2015, 18:01

Bij FC Groningen heerste er na het gelijkspel tegen Feyenoord vooral teleurstelling. De Groningers speelden bijna de hele tweede helft met een man meer door de rode kaart van Jan-Arie van der Heijden, maar slaagden er niet in de wedstrijd naar zich toe te trekken. Trainer Erwin van de Looi baalde na afloop van de slordigheid van zijn ploeg.

"Ik ben niet heel tevreden, nee. Dat is logisch als je een groot deel tegen tien man hebt gespeeld. Ik vond dat je goed kon zien dat we nog wat vermoeid waren van de wedstrijd tegen Braga", aldus Van de Looi bij FOX Sports. FC Groningen kwam donderdag nog in actie in de Europa League, toen het ook gelijkspeelde. 

Van de Looi zag de rode kaart niet per se als voordeel. "Tegen tien man wil je sowieso de wedstrijd winnen, laat je je een beetje opjutten door het publiek dat erachter gaat staan. Dan houd je vaak maar drie mensen over in de restverdediging en Feyenoord maakte er bijna gebruik van. We hadden te veel mensen voor de bal en dan krijg je nog bijna het deksel op je neus. We waren wat ongeduldig en wat slordig."

De trainer van de goed presterende noorderlingen (vijfde plaats in de Eredivisie) vond dat Feyenoord er ook na de rode kaart een leuke wedstrijd van maakte. "Als je hier bent geweest, denk ik dat je een hele leuke middag hebt gehad. Complimenten voor Feyenoord, want ook zij hebben met tien man gespeeld om te winnen. Dat hebben wij ook de hele wedstrijd gedaan. Het is geen van beiden gelukt, maar het is wel een mooie middag geweest", besloot hij realistisch. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen