Feyenoord vol onbegrip en boos: "Te zot voor woorden"

1 februari 2016, 07:31   Bijgewerkt: 1 februari 2016, 08:18

Deze maandag werd geopend met het bericht dat Feyenoord-middenvelder Marko Vejinovic in eigen huis, in het bijzijn van zijn vrouw, met de dood bedreigd is. Feyenoord heeft het bericht bevestigd en baalt verschrikkelijk van de gebeurtenis. Dit gaat véél te ver, vindt de club.

"Het is verschrikkelijk en te zot voor woorden, maar het klopt helaas dat een speler zo zwaar is bedreigd", reageert algemeen directeur Eric Gudde in De Telegraaf. "Dit is om echt ziedend over te worden. Mensen mogen teleurgesteld zijn en voor mijn part ook boos over hoe het team momenteel presteert. Maar dat rechtvaardigt nooit dat je in het privédomein van spelers komt. Het is bovendien nog oerdom ook, want van dit soort belachelijke praktijken gaat de groep natuurlijk echt niet beter presteren."

Er zijn zeven mensen aangehouden en vastgezet door de politie, dat intensief onderzoek gedaan heeft en nog steeds doet. "Ik ben in elk geval blij dat ze de vermoedelijke daders hebben opgepakt", stelt Gudde. "Misschien noemen ze zich wel zo, maar dit zijn voor mij in elk geval geen Feyenoord-supporters. Voor deze mensen heb ik geen enkel respect."

Eerder deze week kreeg spits Michiel Kramer al ongewenst bezoek bij zijn huis. Het is nog niet duidelijk of het om dezelfde mensen gaat. Kramer hield de zaak stil, maar Vejinovic heeft aangifte gedaan bij de politie.

Feyenoord verloor dit weekend voor de vijfde keer op rij in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen