Napoli en Fiorentina vliegen eruit, Dortmund drukt door

Jw
25 februari 2016, 23:32

Napoli en Fiorentina kunnen zich vanaf vanavond volledig richten op het Italiaanse voetbal. De twee titelkandidaten werden donderdag in de Europa League uitgeschakeld. Vooral Tottenham Hotspur maakte indruk met een 3-0 zege op de ploeg uit Florence. Napoli speelde met 1-1 gelijk tegen Villarreal, waarmee het de 1-0 uitnederlaag niet goed kon maken.

Tottenham Hotspur vertrok met een gelijkspel uit Italië en kon met het uitdoelpunt op zak vrij rustig achterover leunen. De in vorm verkerende ploeg van trainer Mauricio Pochettino zocht echter volop de aanval. Ryan Mason (foto) bracht de Spurs na 25 minuten op voorsprong, waarna Fiorentina er al niet meer in geloofde. In de tweede helft liep de nummer twee van de Premier League uit naar 3-0. Doelpuntenmakers waren Erik Lamela en Gonzalo Rodriguez (eigen doelpunt).

Borussia Dortmund, één van de favorieten voor de eindzege, zette FC Porto ook in het tweede duel opzij. Na de 2-0 zege in de heenwedstrijd hoefden de Duitsers niet te winnen, maar dat deden ze wel. Doelman Iker Casillas maakte een eigen doelpunt.

Overige uitslagen:

*Basel - Saint Etienne 2-1

Molde - Sevilla* 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen