De Boer: "Begrijp het wel dat Stam en Ulderink vertrekken"

Jw
1 maart 2016, 18:41

Jaap Stam en Andries Ulderink maakten onlangs bekend dat ze na dit seizoen op zoek gaan naar een andere uitdaging. De trainers van Jong Ajax willen nieuwe stappen maken in hun ontwikkeling. Frank de Boer, trainer van de hoofdmacht van Ajax, reageerde teleurgesteld, maar begripvol.

"Ik vind het jammer, omdat ik denk dat we een goede connectie hebben met elkaar", legt De Boer uit tegenover het eigen mediakanaal van Ajax. "Maar ik begrijp het wel. Jong Ajax is natuurlijk een beetje een raar team. Het is in elk geval geen vast team en ik denk dat daar de schoen wringt. Je hebt te maken met spelers die door blessures of te weinig speeltijd terugkomen van het eerste elftal. Gisteren hebben we bijvoorbeeld besloten dat vier jongens ineens mee moesten doen met Jong Ajax." 

Dat bleek overigens niet zozeer in het nadeel. De beloftenploeg won maandagavond overtuigend met 4-1 van FC Dordrecht. "Maar goed, die jongens konden niet meetrainen met de groep. Daar moeten ze (Stam/Ulderink, red.) constant mee omgaan. Dat wisten ze van tevoren, maar uiteindelijk heb je als trainer ook ambities en wil je voor je ontwikkeling ook stappen maken. Dat begrijp ik, maar ik vind het wel jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen