Klaassen geniet: "Een mooie titelrace voor iedereen"

6 maart 2016, 20:30

Davy Klaassen geniet van de titelrace die gaande is in de Eredivisie. Ajax staat op slechts een punt van koploper PSV. Beide ploegen blijven echter winnen, waardoor de Amsterdammers nog steeds wachten op een fout in Eindhoven.

Nadat PSV zaterdag al drie punten pakte, won Ajax met 4-0 op bezoek bij Willem II. "De eerste helft was lastig", blikt Klaassen terug tegenover FOX Sports. "Zij zette goed druk en de eerste minuten waren wij er niet bij. Uiteindelijk is de 4-0 wel lekker. De tweede helft speelden we gewoon beter en vonden we telkens de vrije man."

PSV en Ajax gaan dit seizoen uitmaken wie de schaal omhoog mag houden. "Normaal kijk je naar PSV en hoop je dat ze punten verspelen. Ik denk dat het een mooie titelrace is voor iedereen. Ik hoop dat wij uiteindelijk aan het langste eind trekken."

Klaassen is ondertussen op dreef in Nederland en scoorde tegen Willem II alweer zijn elfde doelpunt van het seizoen. "Ik heb van tevoren geen doelstelling gesteld. Maar als je uiteindelijk geen kampioen wordt, zijn deze cijfers toch jammer. Ik heb nog nooit zoveel goals gemaakt, dat is wel lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen