FC Groningen en groeibriljantje willen met elkaar verder

12 mei 2016, 10:37

Oussama Idrissi beleefde dit seizoen zijn doorbraak in de hoofdmacht van FC Groningen. De 20-jarige vleugelaanvaller moest het dit seizoen eerst voornamelijk doen met invalbeurten, maar heeft zich op knappe wijze gemanifesteerd in het eerste elftal van de club uit de Martinistad. Het lijkt erop dat hij zijn contract in de Euroborg gaat verlengen.

Groningen wil verder met Idrissi en de speler in kwestie denkt hetzelfde over de toekomst. "Wij zijn in gesprek. Ik heb een goed gevoel bij FC Groningen, wil me hier graag verder ontwikkelen en een vaste waarde worden. We hebben er nog niet over gesproken hoe lang we met elkaar verder willen. Dat komt nog. Nu focus ik me eerst op Heracles. Het zou toch fantastisch zijn als wij in mijn eerste seizoen hier bij de club meteen de play-offs winnen en ik volgend seizoen gewoon met FC Groningen Europa in ga", zegt Idrissi tegen het Dagblad van het Noorden.

Idrissi staat momenteel onder contract tot medio 2017, met een optie voor nog een seizoen. Hij kwam vorig jaar over van de A1 van Feyenoord, waar hij te licht werd bevonden voor een overstap naar de A-kern. Sinds het treffen met zijn oude club op 16 april geldt de Marokkaanse Nederlander als een vaste waarde bij Groningen. "Ik wist dat als ik een kans zou krijgen ik er dan moest staan. In een aantal wedstrijden ben ik belangrijk geweest voor het team. Dat het nu zo goed gaat is een beloning voor het harde werken", aldus Idrissi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen