Ajax strijdt voor zichzelf én Nederland in heet Griekenland

3 augustus 2016, 12:11

Niet alleen voor Ajax, maar voor het hele Nederlandse voetbal breekt vanavond (woensdag) een belangrijke avond aan. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat we dit seizoen extra hard moeten duimen voor de Nederlandse clubs in Europa, aangezien rechtstreekse plaatsing van de eredivisiekampioen voor de Champions League-groepsfase op de tocht staat. Een makkelijke avond wordt het echter niet voor Ajax in Griekenland.

Bosz lijkt zich niet druk te maken om de heksenketel die zijn ploeg te wachten staat in Thessaloniki. Mogelijk snoert Ajax de PAOK-fans op het veld de mond. "Dat ligt voor een groot gedeelte bij ons. Als wij goed spelen, worden ze vanzelf rustiger en stiller. Als wij veel fouten maken, gaan ze juist meer achter hun ploeg staan", zei de oefenmeester dinsdag op de persconferentie. "We zullen goed moeten beginnen. Dat is ook onze manier van spelen. Wij willen er altijd vanaf het begin bovenop klappen."

PAOK zal zich niet twee keer aan dezelfde steen willen stoten, maar Ivic benadrukt dat zijn ploeg niet op een 0-0 gelijkspel gaat spelen. Bij dat resultaat zou PAOK de volgende ronde bereiken en daalt Ajax af naar de laatste voorronde voor de Europa League. "Ons wacht een zware wedstrijd tegen een team dat agressief voetbalt en graag balbezit heeft", vervolgde de coach. "Ik ga nooit een wedstrijd in met de gedachte dat we een bepaald resultaat moeten behalen. Ik denk alleen maar aan de dingen die we gedurende een duel zouden moeten doen."

Wil je ook eens wedden op voetbal? Dan kan jij de uitslag voorspellen voor PAOK Saloniki - Ajax? Waag dan ook eens een gokje en wie weet verdubbel je je inzet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen