Zidane en Ramos: "Real Madrid is er klaar voor"

8 augustus 2016, 20:53

Voor Real Madrid gaat het seizoen dinsdagavond officieel van start. De winnaar van de Champions League strijdt dan in het Lerkendalstadion in Trondheim met Europa League-winnaar Sevilla om de UEFA Super Cup. Coach Zinedine Zidane en aanvoerder Sergio Ramos denken dat de Spaanse topclub er wel klaar voor is.

"Deze wedstrijd willen beide ploegen zeer graag winnen. We zijn er klaar voor", verzekert Zidane. "We moeten honderd procent geven om een goede kans te maken", zegt de Fransman, die (nog) niet kan beschikken over Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Keylor Navas, Pepe en Karim Benzema. "Wij zijn niet de favoriet", schat Zidane in. "We kunnen niet beschikken over een aantal spelers, maar we gaan ervoor met de jongens die wel beschikbaar zijn."

Sergio Ramos ontmoet zijn oude club Sevilla in de wedstrijd om de UEFA Super Cup. "Dat is altijd speciaal", vindt de aanvoerder van Real Madrid. "Het is nooit te vroeg om finales te spelen. We zijn er klaar voor", voegt hij verder toe. "Finales zijn altijd speciaal. Dit is een soort beloning voor het harde werk in het vorige seizoen. Het is mooi om het seizoen zo te starten. Ik ben optimistisch gestemd", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen