Dijkhuizen wil meer zien van Man City-huurlingen

13 oktober 2016 – Spelers huren van Manchester City als club uit de Jupiler League. Het klinkt als een droom die uitkomt, maar Marinus Dijkhuizen is vooralsnog niet heel erg tevreden over de inbreng van Thomas Agyepong, Ashley Smith-Brown en Brandon Barker. Het trio kan bij NAC Breda nog geen potten breken.

Dijkhuizen wil meer zien van Man City-huurlingen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ergens heeft de trainer van de Brabanders er ook wel begrip voor. Het zijn immers drie jonge jongens. Toch moet het er langzamerhand wel uit gaan komen. "De jongens zijn nu gesetteld, hebben een eigen huisje en zijn dus meer gewend", zo vertelt Dijkhuizen aan Omroep Brabant. "Ik verwacht wel dat ze beslissend gaan zijn met hun kwaliteiten."

Vooral over de kwaliteiten van Barker is Dijkhuizen zeer te spreken. "Alleen is hij tot nu toe weinig beslissend geweest. Nul assists en nul goals. Daar heb ik het toevallig vandaag (donderdag) uitgebreid met hem over gehad. Hij maakt nog te weinig het verschil, vind ik. En dat denkt hij zelf ook."

Waar Barker en Smith-Brown wel veelvuldig in de basis staan, is Agyepong nog altijd niet helemaal niet helemaal fit. "Hij is aan de betere hand en gaat richting de honderd procent. Als ik zie wat hij donderdag op de training heeft gebracht, dan wordt hij een onbetwiste basisspeler."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd