PEC Zwolle wil contract Van Polen verlengen

16 november 2016, 11:13

PEC Zwolle hoopt ook na dit seizoen verder te gaan met Bram van Polen. De 31-jarige verdediger, die al negen jaar in dienst is bij de club, is in het bezit van een aflopend contract. Technisch directeur Gerard Nijkamp verwacht geen problemen bij de onderhandelingen.

"Als hij zijn waarde voor de club en het team behoudt, blijft hij wat ons betreft speler van de club", geeft Nijkamp duidelijkheid in gesprek met Voetbal International. "Dat heeft te maken met het aantal speelminuten. Ik voorzie geen problemen. Bram is een jongen van de club."

Mocht Van Polen inderdaad verlengen dan begint hij aan zijn tiende jaar bij PEC. "Hij speelt het langst in Zwolle van allemaal. In de Eredivisie is er naar mijn weten maar één speler die langer bij een club zit en dat is Robert Zwinkels", aldus Nijkamp, die laat weten dat Van Polen ook na zijn loopbaan welkom is. "Natuurlijk is er ook na Brams carrière, wat in zijn geval waarschijnlijk ergens in 2045 is, ruimte voor hem bij PEC Zwolle. Dat hebben we eerder ook met Joost Broerse gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen